• Øreakupunktur/Auriculoterapi

  Øreakupunktur/Auriculoterapi er et fantastisk værktøj til at behandle forskellige lidelser med. Se mere herunder.

  Hovedpine/migræne, rygestopsbehandling, vægtregulering, sukkerafhængighed, immun stimulering, stofskifteproblemer, fordøjelsesproblemer, blodtryksregulerende behandling, smerter i led og muskler, piskesmæld, hjernerystelse, smerter fra operationer, tennis og golfalbue, skulder og nakkesmerter, lændesmerter, smerter i knæ, ankler og fødder, allergi og meget mere.

  Jeg anvender primært asp nåle(nåle der bliver siddende 2-12dage) og Agiscop DT for at finde præcis de zoner/punkter der kræver opmærksomhed. Hvis du ikke er glad for nåle kan der behandles med strøm.

  ca. 45min = Nu 300,00 kr.


  Normalpris 550,00 kr.

 • Konsultation(phytoterapi)

  Lider du af kroniske sygdomme, smerter, stress, angst, søvnproblemer, træthed/manglende energi, eller har du simpelthen bare brug for nogle ændringer i din livstil, kost og/eller motionsvaner. Phytoterapi er en oplagt mulighed som hjælp til, at få foretaget de nødvendige ændringer. Vores samtale varer ca. 1 time. Ca. 2 dage efter konsultationen sender jeg dig en komplet behandlingsplan. Efterfølgende er vi i kontakt telefonisk eller vi mødes her igen, for at gennemgå planen og evt. justering af planen hvis der er behov for det.

  ca. 1 time = Nu 400,00 kr.


  Normalpris 800,00 kr.